11 maart 2017 – Verplicht B Sparta – DVO

Hallo allemaal..
Ik ben Vianty Martis en ik ben 9 jaar oud. Ik zit al een poosje bij Sparta vanaf augustus/ september 2016 in de selectiegroep van Judith.
Hiervoor heb ik ook bij een andere vereniging geturnd als recreant maar ik vond het niet leuk omdat er geen wedstrijden gehouden werd en ik kon mezelf niet verder ontwikkelen. Daarna zijn mijn ouders op zoek gegaan naar een andere vereniging waar ik wel de kans kon krijgen om geselecteerd te worden maar ze vonden mij allemaal te groot voor. Ze selecteren kinderen rond 4/5 jaar oud. Toen ik bij Sparta terecht kwam (voor de zomervakantie 2016) kreeg ik een proefperiode bij Judith en toen mocht ik van haar in de selectiegroep met de voorwaarde dat ik de basistechnieken op de maandag ging oefenen tot de kerstvakantie 2016.
Ik vind het super leuk bij Sparta en ik zit bij een hele leuke team. Judith en mijn teamleden hebben mij met open armen ontvangen en ondersteund op de min punten die ik had.
We hadden op 11 maart onze 2de wedstrijd voor dit seizoen en dat was voor mij natuurlijk ook mijn 2de wedstrijd. We moesten tegen DVO Dordrecht. Jammer genoeg hebben we dit keer niet gewonnen. Maar we blijven sportief en positief want we hebben nog twee wedstrijden te gaan. We hebben eerst de matoefening gedaan en daarna de balk, sprong en als laatste hebben wij de brug gedaan. Ik vond de balk best wel moeilijk omdat ik de handstand en koprol nog lastig vind. Ik moet mezelf leren te balanceren om erop te blijven als ik de koprol gedaan hebt.
De brug en de lange mat vond ik het leukste.
Dit was mijn verhaal… Tot de volgende keer.
Groetjes Vianty