skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
30 Januari 2016 – 1e Wedstrijd Team Verplicht A

30 januari 2016 – 1e wedstrijd Team Verplicht A

Op zaterdag 30 januari had het team Verplicht A haar eerste wedstrijd in de RTT competitie. OKK Ridderkerk was te gast bij Sparta. Het team Verplicht A bestaat uit Melinda Dilanchian, Demi van der Zee, Iris de Bever, Amy Hessler, Marika Leemberg en Jaella Moesant. Helaas hebben de meiden de wedstrijd verloren met 216,675 punten tegenover 226,80 punten voor OKK Ridderkerk.

Judith van Gent

Even voorstellen……
Ik wil mij graag even voorstellen voor diegenen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Melinda Dilanchian ik ben 9 jaar oud ik zit in groep 6 op de oranje Nassau school. Vanaf mijn 4de zit ik op turnen, turnen vind ik het allerleukste om te doen en later wil ik graag mee doen met de Olympische spelen.  Vanaf dit seizoen zit ik bij rtt verplicht, op 30 januari 2016 was mij eerste echte wedstrijd. Samen met Demi, Amy, Iris, Jaela en Marika, hebben wij het opgenomen tegen OKK Ridderkerk. Voor de wedstrijd hebben wij geposeerd voor een foto op de website ik hoop dat ze goed gelukt zijn. Na het opmarcheren begonnen wij echt met de wedstrijd, wij mochten beginnen op de vloer en OKK Ridderkerk bijtte de spits af op de balk. Ik vond het een spannende wedstrijd, wij hebben met z’n alle heel hard ons best gedaan, ik vond mijn balk oefening het beste gaan vooral dat ik niet van de balk viel na de koprol. Hoewel wij ons stinkende best hebben gedaan was OKK Ridderkerk net iets beter dan wij dus helaas hebben wij verloren. Ik weet zeker dat wij de volgende keer voor de winst zullen gaan. Veel groetjes Melinda.

Back To Top
X