avond vier daagse 2016

In de week van 7 juni tot 10 juni hebben we weer met een grote enthousiaste jongens en meisjes gelopen. Bij de 5 km liepen 32 meisjes en één stoere jongen. Zij werden begeleid door juf Deborah, twee dagen juf José en één dag Juf Nienke. Omdat we veel kinderen hadden hebben ook een aantal mama’s en een papa geholpen. Hierbij wil ik de mama’s en papa bedanken voor de hulp tijdens de avondvierdaagse. Bij de 10 km liepen er 22 meisjes en ook één stoere jongen. Hier waren de volgende juffen de leiding: Esther, Daphne, Marissa en Demi, dames jullie ook heel erg bedankt voor het begeleiden van de groep kids.

De weergoden waren ons zeer gunstig gezind, alle dagen droog over gekomen, zelfs een beetje zonnig en warm op sommige dagen. De kinderen zijn goed verwend de laatste avond, de nekjes waren soms bijna te klein door de vele presentjes en al het snoep. Van Sparta kregen de kinderen een bidon die inklapbaar is als hij leeg is, heel handig voor tijdens de vakantie of de trainingen.

Volgend jaar hoop ik dat we weer met een grote groep kinderen kunnen lopen, zodra de datum bekend is komt het op de site te staan en via facebook. Natuurlijk worden er ter zijner tijd ook weer briefjes uitgedeeld op de lessen.