skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Finale RTT 2016

Finale RTT 2016

Hoi allemaal!

Ik ben Dayni Hous en ben 10 jaar. Ik zit al vanaf 2012 bij Sparta en vind het erg leuk. Ik train bij Judith op dinsdag en vrijdag. Afgelopen zaterdag 4 juni stonden mijn team en ik in de finale. Dankzij onze trainsters en het hele team zijn we in de finale gekomen. We zijn derde geworden van de 6 teams. Iedereen was heel blij. Het was een spannende wedstrijd. We kregen allemaal een medaille, een mooie roze roos en natuurlijk een trofee. Dit was mijn laatste wedstrijd met mijn team. Dit vind ik natuurlijk heel jammer maar ik heb ervoor gekozen om te gaan dansen. Ik ben aangenomen op een dansschool in Rotterdam. Ik ga mijn teamleden zeker missen! Dit was mijn verhaal en misschien wel tot volgende keer. Groetjes,  Dayni

Zaterdag 4 juni stond de verplicht B in de RTT finale. Ze begonnen op sprong, waar ze allemaal hele mooie sprongen lieten zien. Op sprong behaalden ze een 3e plaats. Vervolgens was brug aan de beurt en ook hier werden hele mooie oefeningen getoond, wat ook bleek uit de 2e plaats. Het volgende toestel was balk en uit de poule wedstrijden was al duidelijk dat dit niet helemaal ons toestel is. Dat was ook wel te merken aan de hoeveelheid vallen. Meerdere meiden moesten twee keer voortijdig de balk verlaten. Als laatste was de vloer aan de beurt. Inmiddels was de wedstrijd al  drie uur bezig en was de concentratie weggezakt. Gelukkig was de trainster hier op voorbereid en werd er even een suikershot toegediend. Het was wel duidelijk dat dit heel erg heeft geholpen, want de meiden lieten de sterren van de hemel zien.  Het was wel overduidelijk dat vloer erg goed ging. Uit de uitslag bleek dat later ook waarbij ze 1e werden met 2,6 punten verschil met nummer 2. De uitslag was wel spannend. Na de balk hadden de meiden geen verwachtingen meer. Maar gelukkig mochten ze op het derde treetje plaatsnemen. Meiden super gedaan!!!

Judith van Gent

Back To Top
X