skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl

Jubileumuitvoering……. deelnemers opgelet!!

Jullie zijn allemaal al erg hard aan het oefenen voor de spetterende uitvoering van Sparta op zaterdag 30 juni a.s in de Sporthal Sporting Delta (Gravensingel 118, Dubbeldam). Op deze dag zullen jullie allemaal deelnemen aan de middag- en avondvoorstelling, met als thema “Spartaculaire wereldreis”.

In deze brief staat belangrijke informatie over deze dag!!

Alle deelnemers doen aan de middag- en avondvoorstelling mee. Tijdens de uitvoering kunnen de deelnemers naar de uitvoering kijken op de speciale deelnemerstribune. Voor en na het optreden zitten de deelnemers op deze deelnemerstribune. Je wordt vanzelf opgeroepen om klaar te gaan staan voor je optreden. Alle deelnemers doen daarnaast ook aan de sluiting mee. (Uitzondering hierop zijn de kleuters, wanneer zij bij de ouders op de tribune zitten na de pauze).

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website (www.spartadordrecht.nl). Na het overmaken van het geldbedrag worden de kaarten aan u toegezonden. Geld overmaken kan op: NL44  INGB 0000439899, t.n.v. Dordrechtse gymnastiekvereniging Sparta, o.v.v. kaartjes uitvoering. Vermeld duidelijk of u kaarten voor de middag- of avondvoorstelling wilt en of het om kaartjes voor volwassenen (€ 7,50) of voor kinderen tot 16 jaar (€ 5,00) gaat. Vermeld ook uw adres of aan welke les u bij Sparta deelneemt. Als er op 30 juni nog kaarten voor de middag- of avondvoorstelling over zijn, worden deze nog aan de kassa verkocht.

Parkeren

Voor beide voorstellingen verwachten we honderden mensen, deelnemers, publiek en vrijwilligers. Bij Sporting Delta is een parkeerplaats waar ongeveer 80 plaatsen zijn. Dit betekent dat er niet voldoende parkeerplaatsen zullen zijn voor iedereen. We raden je en je publiek dan ook aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. Mochten jullie toch met de auto komen, parkeren mag aan de straatkant, maar niet op de stoep (dus ook niet twee wielen op de stoep). Bij parkeren op de stoep kun je rekenen op een bon. Daarnaast willen we je vragen rekening te houden met de buurtbewoners, zodat zij zo min mogelijk overlast hebben.

Overige informatie

De Sporting Delta Hal is toegankelijk via de kantine, waarvan de ingang zich direct aan uw linkerhand op het complex bevindt. De deelnemers kunnen via de deelnemersingang naar binnen met een deelnemerskaartje die jullie van de leiding krijgen. De deelnemersingang bevindt zich achter de kantine. Eventueel kunnen je ouders je daar afgeven, waarna de deelnemers door de leiding worden opgevangen.

In de kantine is eten en drinken te koop. Het is echter wel verstandig om ook iets van thuis mee te nemen. Tussen de voorstellingen kun je naar huis gaan of iets in de kantine kopen. Er zal in ieder geval friet verkrijgbaar zijn. Tussen de voorstellingen heb je ongeveer anderhalf uur de tijd. Als je te ver weg woont, kun je dus beter in de kantine blijven.

Belangrijk

Alle deelnemers moeten voor de middagvoorstelling om 13.15 uur aanwezig zijn en voor de avondvoorstelling om 18.15 uur.

Sommige groepen hebben een generale repetitie, je moet dan eerder aanwezig zijn. Voor de generale repetities zijn de tijden als volgt:

  • 10.00-10.15 uur Meisjes 12 jaar en ouder
  • 10.15-10.30 uur RTT-keuze
  • 10.30-10.45 uur RTT-verplicht
  • 10.45-11.00 uur RTT-instap
  • 11.00-11.15 uur Acrogym
  • 11.15-11.30 uur Springnummer
  • 11.30-11.45 uur Dames fitgym
  • 11.45-12.00 uur Step-aerobic
  • 12.00-12.15 uur Ballet
  • 12.15-13.00 uur RG-selectie

Doe geen sieraden om, maak je haar netjes vast en neem geen waardevolle spullen mee. Het meenemen van waardevolle spullen, zoals telefoons, is voor eigen risico. Sparta kan hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden. Neem verder een tas met je naam erop mee om al je spullen in te doen. Het kan best druk zijn in de kleedkamer dus het is het handigst als al je spullen in één tas zitten.

Vergeet niet om op 30 juni je deelnemerskaartje mee te nemen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veel succes nog met de voorbereidingen en laten we er een ‘spartaculaire’ dag van maken.

De uitvoeringscommissie

 

Back To Top
X