skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Nieuwjaarsreceptie 2019

Nieuwjaarsreceptie 2019

Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie heeft Marjan Holster in haar jaarlijkse praatje stilgestaan bij het overlijden van Truus Leermakers en Riet Jelier. Ook blikte zij terug op het afgelopen jubileumjaar en vooruit op het komende jaar. Daarna was het tijd voor het uitreiken van de E.E. Heidenreich sr. trofee.

Jacqueline Groebbé kreeg deze trofee met de bijbehorende oorkonde en bloemen en  uitgereikt voor haar betrokkenheid bij de club als bestuurslid en leiding. Deze taken heeft ze inmiddels niet meer, maar wel nog heeft ze in haar portefeuille de contributieadministratie. Ook krijgt ze deze trofee voor haar inzet in de uitvoeringscommissie die ervoor heeft gezorgd dat er een Spartaculaire wereldreis is neergezet 30 juni 2018.

Na het officiële gedeelte werd de champagne geopend en getoast op het nieuwe jaar. Na een korte pauze werden ook nog twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Veronica Oerlemans en Lieneke Charpentier waren niet in de gelegenheid op de ledenvergadering in 2018 om hun oorkonde in ontvangst te nemen, dus is dat op deze gelegenheid ingehaald.

Ook is het een gewoonte om op de nieuwjaarsreceptie verdienstelijke jonge leden te belonen met de Spartabel. Dit jaar waren dat Tara Hansma en Luca Tetteroo. Zij zijn hulpleiding en actief in de jeugdraad, kortom ……….. de toekomst!!

 

Nieuwjaarsreceptie 2019

Back To Top
X