RTT verplicht Sparta – OKK Ridderkerk 1 april 2017

Hallo ik ben Zorayda

Ik zit in de rtt groep verplicht b bij Judith van Gent.

Ik had zaterdag 1 april ’17 een wedstrijd tegen OKK Ridderkerk voor mij was deze wedstrijd heel spannend omdat deze wedstrijd bepaalde of we in de finale kwamen te zitten.. en we hebben de wedstrijd gewonnen ! We begonnen bij de sprong, daarna de brug toen de kleine pauze daarna gingen we naar de balk en als laatste de vloer. Ik vond de sprong van Noa het mooist, ondanks dat ze geen goeie start had en omdat ze gevallen was. Bij de brug vond ik Dominique het mooist omdat ze aansprong terwijl ze er best wel bang voor was.  Zelf vond ik de oefening van Vianty het mooist op de balk. Vooral omdat ze zoveel had geoefend om alles recht en strak te houden. Bij de vloer vond ik de oefening van Ginalisa heel erg goed gaan want alles was mooi recht en strak. Ik vond zelf de balk niet zo fijn omdat hij nogal veel wiebelde en het best vond ik bij mezelf gaan de sprong. Omdat wij gewonnen hebben betekent dat dat we in de finale zitten die op 3 juni is.