Sparta Special 24 juni – De Sparta Top 20

Op zaterdag 24 juni organiseert de Technische Commissie, als afsluiting van het turnseizoen, weer de Sparta Special. De wedstrijd wordt gehouden in onze eigen zaal aan de Eddingtonweg 1 te Dordrecht.

Dit jaar gaan wij er een groot muziekspektakel van maken. Alle deelnemers worden in groepen verdeeld, waarin alle turnafdelingen vertegenwoordigd zijn. Deze groepen zullen presteren als ware sterren op deze allerlaatste wedstrijd van het seizoen! Er wordt dit jaar geturnd op de lange mat; stille ringen en trampoline-kast.

Het is verplicht om de gebruikelijke wedstrijdkleding te dragen, voor meisjes is dit het zwart/rode gympak en voor jongens is dit een witte korte broek met het rode Sparta T-shirt. Heb je nog niet de vereiste kleding, neem dan snel contact op met je leiding. Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Wil je meedoen aan deze wedstrijd? Meld je dan nu aan door het inschrijfformulier  volledig ingevuld, uiterlijk 11 juni a.s. bij je leiding in te leveren of mail jouw inschrijving naar inschrijvingen@spartadordrecht.nl.

klik op inschrijvingen!!