skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Sparta Start Een Unieke Spaaractie Samen Met PLUS

Sparta start een unieke spaaractie samen met PLUS

Samen met alle vier de PLUS-supermarkten in Dordrecht gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen je ook onze clubkas.

Wat gaan we doen:

  • Ieder lid kan een unieke spelersfoto komen laten maken bij Sparta.
  • Ieder lid krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Sparta-fanartikelen met jouw eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn: een poster, gymtas, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker, teenslippers, etc. Kijk voor een overzicht van alle fanartikelen op spartadordrecht.nl.
  • Bij alle PLUS-supermarkten in Dordrecht kan je van 16 maart t/m 25 mei sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Sparta-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • Voor elke verzilverde spaarzegel in de fanshop ontvangt Sparta een bijdrage van PLUS.

Goed om te weten:

  • Al onze leden kunnen deelnemen aan spaaractie, zowel jeugdleden van alle leeftijden als volwassen leden.
  • Op alle artikelen zal naast de spelersfoto ook het logo van Sparta gedrukt worden.
  • Alleen jij hebt straks toegang tot jouw eigen fanshop, anderen kunnen niet zonder jouw toestemming producten bestellen met jouw foto erop.

Houd onze Facebook-pagina en website in de gaten! Dan blijf je goed op de hoogte van deze unieke actie!

 

Fotoshoot

Op zaterdag 9 februari tussen 10.00 en 13.00 uur is er een professionele fotograaf aanwezig in onze gymzaal aan de Eddingtonweg. Wil jij ook meesparen voor supergave artikelen met jouw eigen foto erop? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 7 februari, aan voor de fotoshoot door je naam te mailen naar e.swart@spartadordrecht.nl. Je krijgt dan te horen hoe laat jij ingedeeld bent voor de fotoshoot en hoe de fotoshoot zal verlopen.

 

Heb je nog vragen over de actie? Neem dan contact op met Elise Swart (e.swart@spartadordrecht.nl).

overzicht FANartikelen

Back To Top
X