skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Voorronde District D1

Voorronde district D1

Op zaterdag 3 februari hebben een aantal meiden van de Verplicht A D1 meegedaan aan de voorronde districtswedstrijd D1 in Hellevoetsluis. Carmen en Kate kwamen uit in de categorie Pupil 2 D1 en Demi, Melinda en Noa hebben bij de Jeugd 1 D1 meegedaan.

Carmen en Kate begonnen op vloer en lieten een mooie oefening zien. Jammer dat Kate viel bij de tiktak. Hierna mochten ze naar sprong waarbij ze een overslag over de kast en salto lieten zien. Toevallig behaalden ze beide een 13,25 als cijfer. Vervolgens was de brug aan de beurt. Dit is van beide het beste toestel, wat ook bleek uit het 2e en 3e cijfer van de 21 deelnemers. Als laatste mochten ze over de balk. Beide waren hiervoor erg zenuwachtig en ze hadden dan ook veel wiebels. Carmen is uiteindelijk 5e geworden en Kate 7e.

Bij de jeugd 1 meiden werd op brug gestart. Noa behaalde hier zelfs het hoogste cijfers met een 13,15. Vervolgens was de balk aan de beurt. De meiden lieten hier mooie oefeningen zien. Hierna mochten ze hun kunsten op de vloer laten zien. Ook dit ging erg goed en Demi behaalde hier het hoogste cijfer met een 12.367. Als laatste moesten de meiden een overslag over de pegasus laten zien. Melinda behaalde hier een 12.125. Bij de prijsuitreiking bleek dat Demi 2e, Noa 4e en Melinda 9e is geworden.

Super gedaan meiden!! Demi, Noa en Carmen hebben zich geplaatst voor de districtsfinale op 26 mei.

Back To Top
X