skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Wij Bouwen Aan Onze Supermarkt, Bouwt U Mee Aan Uw Vereniging?!

Wij bouwen aan onze supermarkt, bouwt u mee aan uw vereniging?!

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, zijn wij al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen van de vergroting van onze supermarkt.

Graag bouwen wij ook mee aan uw vereniging! En wij stellen daarom € 20.000  ter beschikking door middel van een sponsoractie.

In de periode van 5 maart tot en met 28 april 2018 ontvangt iedere klant van PLUS  ’t Lam bij elke  € 10 aan boodschappen een speciale voucher.

Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken.

Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedragen van € 20.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld.

Mobiliseer daarom uw leden en motiveer iedereen om bij PLUS ’t Lam uw vereniging te steunen. Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.

Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is!

Back To Top
X