skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
10 Maart – RTT Verplicht B

10 maart – RTT Verplicht B

Hallo allemaal. Ik ben Vianty en ik zit bijna 2 jaartjes in de selectiegroep bij Sparta.

Op 10 maart hadden wij RTT verplicht B onze tweede wedstrijd. Dit keer moesten we tegen KDO Dordrecht. Wij hebben gewonnen met 247.100 punten en KDO Dordrecht had 208.900 punten. Ik vond het spannend vooral bij de balk. Ik stond helemaal te trillen bij de balk en ik had het niet verwacht dat ik in de top 5 zou beëindigen. Ik werd namelijk 3de als individueel.  Ik ben trots op mezelf en ik zal me best blijven doen totdat ik een keertje op de 1ste plek kan beëindigen. Ik vond het heel knap dat 3 meiden van ons team op de balk bleven zitten nadat ze de koprol deden.

Groetjes en tot de volgende keer Richvianteley (Vianty) Martis

Back To Top
X