skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
25 Maart 2017 – RTT Verplicht B: Sparta Dordrecht – OKK Gorinchem

25 maart 2017 – RTT verplicht B: Sparta Dordrecht – OKK Gorinchem

Hallo allemaal ik ben Noa ik ben 9 jaar oud en zit nu 3 jaar op Sparta! Vandaag mocht ik een stukje schrijven over de laatste wedstrijd. Onze wedstrijd was thuis en we moesten tegen OKK Gorinchem. Het was best wel spannend wie er zou winnen vandaag, en na een super leuke wedstrijd waren wij de winnende groep. Ook ben ik eerste geworden dus voor mij was dit een geweldige dag. De balk ging helaas bij iedereen mis, en dat waren nog stomme foutjes ook want na de koprol en de handstand bleven er een aantal op de balk maar na een sprong verloren sommige waaronder ik ons evenwicht! Helaas, maar daar gaan we nog even aan werken voor de volgende wedstrijd en dat is dan meteen onze laatste wedstrijd, die we natuurlijk moeten gaan winnen om door te kunnen gaan. Als ik het goed heb hadden we vandaag ook weer meer punten dan de vorige wedstrijd. Ik had zelf ook meer punten dan de laatste keer. Dus als we er met zijn allen even goed voor knallende volgende keer meer punten halen dan winnen we dit zeker! Zet hem op team.
X Noa Bok

Back To Top
X