skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl

Corona nieuws

De tijdelijke verzwaring van de lockdown ligt gelukkig weer een paar dagen achter ons. Zoals in de eerdere berichten aangegeven kunnen we daarom sinds 19 november weer terug naar de situatie van voor de verscherpte maatregelen. Onderstaand ter herinnering de belangrijkste maatregelen:

  • De fitgymlessen voor de heren (maandagavond) en de fitgymlessen voor de dames op dinsdagochtend (o.l.v. Marjan) en dinsdagmiddag (o.l.v. Ton) gaan niet door. De Yoga (o.l.v. Jannie), de fitgymles op woensdag (o.l.v. Victoria) en de steples (o.l.v. Fenia) kunnen weer opgepakt worden.
  • Voor volwassen lessen die wel doorgaan geldt weer: Er wordt lesgegeven aan groepjes van 4 personen, maar er mogen meerdere groepjes tegelijk les krijgen, met een maximum van 30 personen tegelijk in de zaal (incl. leiding). Binnen de groepjes en tussen de groepjes wordt de 1,5 meter afstand strikt nageleefd. De samenstelling van de groepjes blijft de hele les gelijk.
  • Voor alle gymzalen geldt dat de kleedkamers gesloten zijn. Deze mogen dus niet gebruikt worden om kleding en tassen achter te laten of om te verkleden.
  • Iedereen vanaf 13 jaar vragen we om een mondkapje te dragen in onze zalen. Tijdens het sporten of lesgeven hoeft het mondkapje niet op, maar bij aankomst en vertrek in de entreehal en kleedkamers wel.
  • Tijdens de lessen zijn geen kijkers/publiek toegestaan.
Back To Top
X