skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl

Corona nieuws

Helaas betekent de strenge lockdown die gisteren is afgekondigd dat vanaf vandaag t/m dinsdag 19 januari 2021 al onze lessen komen te vervallen.

– Het annuleren van de lessen heeft ook als gevolg dat de alternatieve Spartadag die in januari gehouden zou worden tijdens de lessen zal komen te vervallen. De TC zal t.z.t. bekijken of de alternatieve Spartadag in de huidige of aangepaste vorm verschoven kan worden naar het voorjaar. Daarbij zal uiteraard ook gekeken worden naar het wedstrijd- en activiteitenaanbod vanuit de KNGU en het rayon.
– Er komen inmiddels wat vragen binnen over de Summer Moves Zomerkampen (voorheen KNGU Zomerkampen) van 2021. Helaas hebben we nog geen informatie over de inschrijfprocedure en de mogelijkheden/planning van de Zomerkampen komende zomer. Als hier meer informatie over bekend wordt, dan laten we het uiteraard weten.
– Helaas kunnen de gebruikelijke kerstviering van de jeugdraad en de nieuwjaarsreceptie niet doorgaan. We hebben als bestuur al onze leden afgelopen week een kerstkaart gestuurd of persoonlijk bezorgd om iedereen toch fijne feestdagen en alle goeds voor 2021 te wensen.
Back To Top
X