skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Corona Nieuws

Corona nieuws

Helaas hebben we gisteren van de overheid gehoord dat de huidige maatregelen slechts in beperkte mate versoepeld gaan worden. Concreet betekent dit voor onze vereniging het volgende:

  • Alleen georganiseerde buitensport voor kinderen en jongeren mag onder bepaalde voorwaarden hervat worden. Sporthallen en kleedkamers van sportaccommodaties moeten gesloten blijven. De afgelasting van al onze verenigingsactiviteiten wordt daarom verlengd t/m 19 mei.
  • Uit telefonisch overleg met de KNGU is vanmiddag gebleken dat het verzekeringstechnisch afgeraden wordt om lessen buiten te geven. Van een aantal van jullie hebben we het verzoek gehad om op het grasveld bij de zaal lessen te gaan geven. Voorlopig kan dit dus niet.
  • De KNGU werkt aan richtlijnen om de verenigingsactiviteiten weer op te gaan starten als dat toegestaan wordt vanaf 20 mei. Daarnaast heeft de overheid de taak bij gemeenten neergelegd om samen met de verenigingen het buitensporten vorm te gaan geven. Als hieruit actiepunten komen waarmee we als vereniging aan de slag kunnen, dan horen jullie dat uiteraard van ons.
  • De verlenging van het verbod op evenementen met vergunnings- of meldplicht heeft mogelijk gevolgen voor de KNGU Zomerkampen. Er is hierover helaas nog geen bericht vanuit de KNGU over de Zomerkampen. Zodra dit er is, zullen leden en leiding die zich hebben opgegeven voor Zomerkamp worden geïnformeerd.
Back To Top
X