skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Corona Nieuws

Corona nieuws

We hebben positief nieuws mogen ontvangen: Het binnensporten wordt per 1 juli weer mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. We zijn natuurlijk erg blij met dit bericht. Echter, er ligt qua inrichting, ventilatie, hygiëne-maatregelen, het opstellen van protocollen en afstemming met de gemeente nog een behoorlijke klus voordat we onze zaal weer kunnen gaan gebruiken. Ook voor de gemeentezalen zullen deze maatregelen hoogstwaarschijnlijk niet per 1 juli al genomen zijn. Omdat we ieders veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel hebben staan en duidelijkheid willen voor al onze leden, hebben we als bestuur besloten dat we alle lessen pas na de zomervakantie binnen zullen hervatten (dus met ingang van maandag 31 augustus).

Tot aan de zomervakantie, de laatste les is op donderdag 16 juli, blijven de buitenlessen op  donderdag op het Gymforce One terrein en kun je elke week komen trainen!

Schrijf je in via de mail en doe lekker mee. Wij hebben er zin in!

>> HOE WERKT HET? Meld je kind aan via het e-mailadres inschrijvingensparta@outlook.com voorzien van naam, leeftijd, telefoonnummer ouder/verzorger, leiding en de datum en tijd waarvoor je het kind wilt aanmelden.
Via een reactie op de mail ontvang je een bevestiging met de informatie voor de desbetreffende les. Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen is het kind welkom om op de vermelde tijd te komen sporten. Let op! De inschrijving moet wekelijks uiterlijk woensdag voor de desbetreffende les. Het is dus niet mogelijk om direct voor meerdere lessen in te schrijven.
Voor vragen kan je contact opnemen met José (06-46614024) of Elise (06-30498886).

 

Met vriendelijke groeten,

Sparta Dordrecht

Back To Top
X