skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl

Peuter/ Kleutergymnastiek

Sparta heeft als eerste vereniging in Dordrecht het Beweegdiploma-keurmerk ontvangen van de KNGU. Het keurmerk Beweegdiploma geeft onder andere aan dat de vereniging lesgevers heeft die daadwerkelijk peuters en kleuters op een juiste en veilige manier alle belangrijke vormen van bewegen leren ontwikkelen.

Turnen

Gymnastiek uitgevoerd met toestellen zoals balk,
lange mat, brug, paard, kast, minitramp, ringen, rek, enz.

Dames fitgym

Fitgym is gymnastiek op muziek gericht op conditie waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen
(step, dynaband, bal, stok, touw, lint, enz.).

Heren keepfit

Keep Fit bestaat uit oefeningen voor het uithoudingsvermogen, zoals touwtje springen, circuit training, spelsporten en rek- en lenigheidsoefeningen.

(Step) Aerobics

Dit is volop bewegen op gave, moderne muziek eventueel m.b.v. een verstelbaar voetenbankje. Er wordt eerst begonnen met een warming-up en na ongeveer een half uur aerobics wordt er gestart met een cooling down op rustige muziek. Deze sport is zeer goed om de conditie op te vijzelen en om de spieren te verstevigen.Voor meisjes / jongens / dames / heren.

Zumba

Zumba is een latin-inspired fitness work-out die makkelijk te volgen is. Jong (18+) en oud kan meedoen en plezier staat voorop in deze les. Zumba geeft je een energiek gevoel en het is een leuke manier om te werken aan de algehele fitheid.

Yoga

Hatha yoga is een rustige vorm van yoga en bestaat uit verschillende yoga houdingen (asana’s). Deze vorm van yoga is geschikt voor jong en oud.

In overleg met de leiding

RTT-WEDSTRIJDGROEPEN

Back To Top
X