skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

53 leden waren aanwezig op de nieuwjaarsreceptie bij Sparta.

Praatje van voorzitter Marjan Holster. We staan een moment stil bij de leden die ons zijn ontvallen in 2019. Zij blikt terug en vooruit en we heffen het glas op een sportief en vooral gezond 2020. Hierna wordt spontaan het clublied ingezet….. Dit behoeft nog wel enige oefening, dus daarom hieronder de tekst:

E.E. Heidenreich sr trofee. Judith Isarin (zelf kreeg zij de trofee in 1995) legt het stukje geschiedenis van deze trofee uit. Dit doet zij aan de hand van de oorkonde die in 1964 is uitgereikt aan Rinus van Gink. De trofee, door L. Evers aan de heer E.E. Heidenreich sr. geschonken bij zijn 50-jarig lidmaatschap in 1963, wordt ieder jaar aan een betrokken vrijwilliger toegekend door een commissie bestaande uit:  Judith Isarin, Marjan Holster, Ab Herks en Joke Vogel.

     

Deze commissie heeft besloten op deze nieuwjaarsreceptie de trofee uit te reiken aan de Jeugdraad. Niet alle dames waren aanwezig, maar de trofee zal rouleren tussen alle jeugdraadleden te weten: Carlijn Tetteroo, Luca Tetteroo, Marika Leemberg (foto), Larissa de Jongh, Tara Hansma, Eliane Zwanen, Anouk Huizer, Noa Smits en Marissa de Bruin.

Onze Vrijwilligers. Ook een terugkerend punt op de nieuwjaarsreceptie. De vrijwilligers die zich structureel inzetten voor de club worden naar voren geroepen en krijgen een kleinigheidje.

Back To Top
X