skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
RTT – Olympia Papendrecht – Sparta Dordrecht

RTT – Olympia Papendrecht – Sparta Dordrecht

Mijn naam is Milika Schorer, ik ben 9 jaar en turn in de D1 van Sparta (pupil 1). Vandaag hadden wij onze derde wedstrijd en we moesten naar Papendrecht om tegen Olympia te turnen. Ik was best wel zenuwachtig, omdat ik voor bepaalde dingen bang was. Zoals balk en sprong. Dus ik had mijn mascotte meegenomen om geluk te geven en het heeft gewerkt. We begonnen op sprong, maar de plankoline was een beetje stug, hij sprong niet heel goed. En we dachten “oh nee, het gaat nooit lukken”, maar het lukte wel. Dit kwam vast door de mascotte en we renden ook extra hard. Eerst overslag over de kast en daarna door naar salto. Toen we allemaal geweest waren, gingen we door naar brug. Mijn favoriete onderdeel en dat ging heel goed bij ons allemaal. Ik had vandaag de meeste punten van iedereen op brug en daar was ik trots op. Toen kwam de balk en ik werd bang en super zenuwachtig. Gelukkig mocht ik eerst in turnen en het ging beter dan ik had verwacht. En als laatste naar de vloer. Hiervoor was ik veel minder zenuwachtig, omdat ik daar meer controle over had. Het ging best wel goed en ik vond het leuk om te doen. We doen een oefening op muziek. Toen was de wedstrijd voorbij en kregen we wat lekkers. Toen het afgelopen was, was ik niet meer zo gespannen, want ik had ook naar de andere meisjes gekeken en dacht wel dat we een goede kans maakten om te winnen. En dat was zo! We hebben gewonnen met 249.175 punten, terwijl Olympia er maar 231.875 had. Zelf was ik achtste geworden. Ik was best tevreden, alleen omdat ik één onderdeel was vergeten op de balk, had ik daarvoor wat minder punten. En na de wedstrijd vertelde juf Judith dat we doordat we nu alle drie onze wedstrijden hebben gewonnen, we al zeker in de finale staan en daar zijn we allemaal heel blij mee.

Back To Top
X