skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Sparta Dordrecht En PLUS Supermarkten Dordrecht Zetten Bijzonder 1-2-tje Op!

Sparta Dordrecht en PLUS supermarkten Dordrecht zetten bijzonder 1-2-tje op!

Samen met PLUS supermarkten Dordrecht heeft Sparta Dordrecht een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS supermarkten Dordrecht

Wat gaan we doen:

  • in februari hebben van ruim 70 leden een unieke spelersfoto gemaakt
  • iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Sparta Dordrecht-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • spaart bijvoorbeeld voor een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen
  • bij PLUS supermarkten in Dordrecht kun je vervolgens van 16 maart 2019 tot 25 mei 2019 sparen voor gratis fanartikelen.
  • bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
  • naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Sparta Dordrecht-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Sparta Dordrecht! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.

Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop op www.clubfund.nl/spartadordrecht met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun Sparta Dordrecht-Fanartikelen bestellen en het met PLUS supermarkten Dordrecht ClubFund-punten afrekenen.

Officiële aftrap op vrijdag 15 maart bij PLUS Valkzicht

Op vrijdag 15 maart zullen alle persoonlijke actiefolders voor de online fanshop overhandigd worden aan de vereniging. Alle leden van Sparta zijn natuurlijk van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund-actie van Sparta Dordrecht en PLUS supermarkten Dordrecht. Deze kick off vindt plaats op 15 maart 2019 om 17.00 uur bij PLUS Valkzicht.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de PLUS supermarkten Dordrecht ClubFund actie.

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Zorg dus dat je die snel in je bezit hebt. Als je niet bij de aftrap aanwezig bent, ontvang je daarna zo snel mogelijk de actiefolder voor jouw webshop van de leiding.

Back To Top
X