skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Sparta Special: Zon, Zee, Sparta!

Sparta Special: zon, zee, sparta!

Op zaterdag 13 juli a.s. organiseert Sparta Dordrecht, als afsluiting van het turnseizoen, weer de Sparta Special. De wedstrijd wordt gehouden in onze eigen zaal aan de Eddingtonweg 1 te Dordrecht. Dit jaar heeft de wedstrijd een zomers thema: Zon, Zee, Sparta! Deelnemers dienen om 09:45 uur aanwezig te zijn. De prijsuitreiking is omstreeks 13:00 uur.

Alle deelnemers worden in groepen verdeeld, waarin alle turnafdelingen vertegenwoordigd zijn. Er wordt dit jaar geturnd op de lange mat; gelijke brug en trampoline-kast.

Deelnemers dienen hun gebruikelijke wedstrijdkleding te dragen. Voor de meisjes is dit het zwart/rode gympak. De jongens dragen een witte korte sportbroek met het rode Sparta T-shirt. De turnsters van de wedstrijdafdelingen dragen hun wedstrijdpakje. Nog niet de juiste kleding in jouw bezit? Vraag dit dan zo snel mogelijk na bij jouw leiding.

Wil je meedoen aan deze wedstrijd? Meld je dan nu aan door onderstaand strookje, volledig ingevuld, uiterlijk 5 juli a.s. bij je leiding in te leveren. Aanmelden kan ook via inschrijvingensparta@outlook.com, o.v.v. naam, leeftijd en naam leiding.

 

Naam: __________________________________________________ Leeftijd:____________

Naam leiding:    ______________________________________________________________

Back To Top
X