skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Spartadag 2018

Spartadag 2018

Zaterdag 24 november 2018 organiseert Sparta Dordrecht weer de jaarlijkse Spartadag. Dit jaar wordt deze Spartadag weer gehouden in de sporthal van de Sportboulevard in Dordrecht (Fanny Blankers-Koenweg 10 te Dordrecht). Tijdens de Spartadag turnen de leden van Sparta Dordrecht een onderlinge wedstrijd voor een mooie medaille of beker! Meisjes en jongens turnen tegen hun leeftijdgenootjes. Leden van onze wedstrijdgroepen turnen ook hun allereerste wedstrijd van het seizoen, dit is voor hun een goede voorbereiding op het wedstrijdseizoen.

Binnenkort worden op de lessen briefjes uitgedeeld, zodat leden van onze recreatie- en wedstrijdgroepen zich kunnen aanmelden.  Ook onze leden van de kleuterlessen kunnen zich aanmelden. Inschrijven kan ook nu al via de e-mail: inschrijvingen@spartadordrecht.nl. Stuur naar dit e-mailadres jouw naam, leeftijd en de naam van je leiding. Inschrijven kan tot 9 november a.s.

Als alle inschrijvingen binnen zijn, krijg je een briefje waarin staat hoe laat je aanwezig moet zijn.
Tijdens de Spartadag is het voor meisjes verplicht om het zwart/rode gympakje te dragen. Informeer zo snel mogelijk bij jouw leiding als je dit gympakje nog niet hebt. Jongens dragen het rode Sparta T-shirt met een wit sportbroekje. Voor kleuters volstaat een rood T-shirt en een wit sportbroekje. Deelnemers van de RTT-groepen dragen hun wedstrijdpakje.

inschrijfformulier 2018

Back To Top
X