skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Spartakampdag

Spartakampdag

Helaas kon dit jaar vanwege corona het Spartakamp niet doorgaan. Maar we hebben goed nieuws! Als vervanging van het Spartakamp organiseert de jeugdraad een Spartakampdag.

Wij nodigen alle leden tussen de 6 en 18 jaar uit in de Merwelanden op zaterdag 19 september 2020 van 10:00 tot 20:30 (met uitloop tot 21:30 voor de oudere leden). Kom jij gezellig spelletjes spelen, elkaar beter leren kennen, spelen in de speeltuin en patatjes eten? De kosten voor deze dag zijn €6,50 per kind. Graag het geld gepast in een envelop met de naam van uw zoon/dochter meegeven op de dag zelf.

Om de dag zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen vragen wij u om uw zoon/dochter kleren aan te trekken die vies mogen worden en een lunchpakketje mee te geven (voor avondeten zorgt de jeugdraad).

Vanwege corona zijn er wat extra regels die dag. Bespreek deze a.u.b. met uw kind voordat u naar de Merwelanden komt.

  • Houdt altijd 1,5m afstand van alle juffen, tenzij zij iets anders zeggen
  • Je mag geen eten/drinken ruilen/delen met andere kinderen
  • Wanneer je klachten hebt zoals, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts en benauwdheid blijf thuis!

 

Vrijdag 18 september krijgt u een mail waarin de laatste informatie rondom brengen/halen staat. Heeft u nog vragen dan kunt altijd terecht bij ons via het onderstaande mailadres spartajeugdraad@gmail.com

Via onderstaande strookje kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor de Spartakampdag.

Vul a.u.b. het hele strookje in en geef deze aan de leiding van uw zoon/dochter.

LET OP VOL=VOL! Er kunnen maximaal 60 kinderen deelnemen.

Het aanmeldingsformulier is ook te downloaden vanaf de site

in de rechterkolom onder inschrijfformulieren

Back To Top
X