skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Springdagen

Springdagen

“Op zaterdag 24 oktober a.s. hopen we weer met een bus Spartanen naar de Springdagen te kunnen.
Aanmelden? Stuur een e-mail vóór 20 september 2020 met je naam, geboortedatum, telefoonnummer en of je wel/geen zwemdiploma hebt naar marionvandereijk@hotmail.com

LET OP! Inschrijvingen zijn pas definitief als het inschrijfgeld (€26,-) ontvangen is. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op NL 82 INGB 0000 2272 70 t.n.v. Gymnastiekvereniging Sparta Dordrecht o.v.v. Springdagen en naam van de deelnemer.

De Corona-aandachtspunten:
Om de drempel voor clubs zo laag mogelijk te houden heeft de organisatie besloten om clubs en deelnemers financieel tegemoet te komen. Tijdens de Springdagen worden alle deelnemers/begeleiders door middel van triage gescreend voordat ze in de bus stappen door de leiding van de club. Daarnaast wordt ook de gehele club nog een keer gescreend bij binnenkomst in de Staver. Op die manier worden mogelijke besmettingen zoveel mogelijk uitgesloten, daarnaast neemt de organisatie voor clubs de volgende financiële risico’s voor hun rekening:
-Wanneer deelnemers niet mee kunnen omdat zij klachten hebben en nog niet getest zijn, of wanneer zij positief getest zijn, krijgen zij het inschrijfgeld terug,
– Wanneer deelnemers niet mee kunnen omdat gezinsleden positief getest zijn, krijgen zij het inschrijfgeld terug.
– Clubs krijgen het inschrijfgeld terug wanneer de regio waarin zij zitten dicht gaat door corona maatregelen.
– Alle deelnemers krijgen hun geld terug wanneer er geen gebruik meer gemaakt kan worden van de sporthal of de bus door corona maatregelen.
– Ook wanneer een deelnemer tijdens de triage nog afvalt, krijgt hij/zij het inschrijfgeld terug.”
Back To Top
X