skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
TUrn COmpetitie Verplicht A Team 1

TUrn COmpetitie Verplicht A team 1

Team 1 was in de middag aan de beurt en dat team is op de 11de plek geëindigd. In mijn team zitten en Tishainy, Nihad, Sienna, Yagmur en ik zelf. Het was de eerste van de 3 Tuco’s er volgen dus nog 2 dagen en op de laatste dag in juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Bovenstaande uitslag is een tussenstand. Het was mijn eerste wedstrijd in dit niveau en zelfs mijn eerste wedstrijd weer sinds juni 2019. Dat vond ik wel een beetje spannend, maar het was echt heel leuk om weer een wedstrijd te turnen. Als eerste was de brug aan de beurt, omdat het zulke kleine teams zijn konden we allemaal goed in turnen (opwarmen). Als tweede was de balk aan de beurt dat ging heel goed voor mijn gevoel. Ik heb koprol gezeten en Sienna en Nihad stonden bruggetje achterover. Bij iedereen ging de afsprong heel goed, bijna iedereen stikte de afsprong, daar ben ik heel trots op. Als derde was vloer aan de beurt en omdat dit onderdeel op muziek gaat vind ik het heel leuk.

Mijn ouders vinden de muziek minder leuk, omdat het heel de dag in hun hoofd blijft zitten… Maar dat is hun probleem…..

Het laatste onderdeel was sprong. Via een lange aanloop springen we op de plankoline over de kast (Ik, Yagmur en Tishainy) of over de pegasus (Sienna en Nihad). De pegasus is iets hoger en breder dan de kast en dus ook iets moeilijker. Plankoline is super leuk, omdat je lekker hard kan afzetten en dan vliegen… whiijoeehh…! Ik ben blij met dit groepje leuke meiden te mogen trainen/turnen! Wat zijn ze goed en sterk! We zijn dan (nog) geen eerste geworden, toch ben ik trots op het team van Sparta. We zullen vast en zeker nog beter worden.

Liefs Tessa Vermaas

Back To Top
X