skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Wedstrijdverslagen Sparta – DVO Verplicht A En Verplicht B

wedstrijdverslagen Sparta – DVO verplicht A en Verplicht B

Op zaterdag 9 april hadden we (verplicht A) de laatste wedstrijd van dit seizoen en net als de eerste 2 ook weer thuis, nu tegen DVO. Wij begonnen op brug en DVO met sprong. Mijn sprong ging heel goed. Na de 1e twee onderdelen gingen we redelijk gelijk op in de score, maar helaas was DVO beter op de vloer en zeker op balk, want daar vielen wij allemaal een keer vanaf. Ik (Marika) was de enige die er niet af viel bij de koprol, maar ik viel eraf bij de fouetté draai. De 4 plaats van Iris in het totaal was de beste van Sparta, Demi was 6e, Jaela 7e, ik (Marika) was 8e, Melinda 9e en Amy 11e. Melinda had een hele mooie brug met een cijfer van 13,15. Demi had de mooiste sprong met 12,95. Ook had Demi bij de balk het  beste cijfer een 10,95. En Iris had bij vloer de mooiste oefening met een 12,15. DVO had een totaal van 240,375 en wij hadden 229,775, dus heeft DVO deze wedstrijd gewonnen en gaan zij naar de RTT finale. We zijn heel trots op onszelf dat we tenminste nog 1 wedstrijd hebben gewonnen. Maar het ging ook vooral om de gezelligheid en dat we het leuk vonden en veel plezier hadden.

Groetjes Marika

_______________________________________________________________________

Op zaterdag 9 april  had verplicht B de laatste wedstrijd voor de finale tegen DVO. Ons team bestaat uit Gina Lisa, Dominique, Noa, Tjitske, Renske en Daynise en ik, Benthe. Ik ben Benthe en ik ben 11 jaar oud. Ik zit nu een half jaar op turnen. Ik heb vanaf mijn zesde in Singapore gewoond. We hadden het heel erg leuk daar! In Singapore turnde ik graag in de tuin op een paar matten maar ik zat zelf niet op turnen. Toen ik in Nederland kwam ging ik meteen op turnen bij Sparta. Na een paar weken mocht ik naar de selectie. Ik vond het helemaal niet leuk om terug te gaan naar Nederland en was bang om nieuwe vrienden te maken. Toen ik op turnen kwam waren alle meiden super aardig tegen me en toen had ik opeens veel nieuwe vrienden. Ik vind het fijn dat iedereen aardig is tegen mij maar ook tegen elkaar. Bij de wedstrijd begonnen we met brug, toen sprong daarna naar de vloer en als laatste de balk. Ik weet niet precies wie op welke plaats was geëindigd maar ik weet de top 3 natuurlijk wel: 3. Noa 2.Tjitske en een meisje van DVO werd eerste! Zelf werd ik 12de omdat ik mijn dag niet had. Het was erg spannend om te wachten op de uitslag, want als we zouden winnen kwamen we in de finale en dat wilden we allemaal natuurlijk heel erg graag. Eindelijk was het zover…de uitslag…. En wat denk je…we hadden we gewonnen! Het was super leuk om met z’n allen te doen! Op naar de finale!!!

Groetjes Benthe:-) !

“Sigma Aldrich bedankt voor de mooie bidon!!”

 

 

Back To Top
X