skip to Main Content
 078 6167791 info@spartadordrecht.nl
Wij Zijn Er Klaar Voor……

Wij zijn er klaar voor……

Vanaf donderdag 28 mei gaat Sparta de lessen van de recreatiegroepen vanaf 5 jaar weer opstarten.
De groepen van de Eddingtonweg, Dintelstraat, Heimerstein, Latourpad en Selma Lagerlöf-erf gaan allen gezamenlijk trainen op het sportveld van Gymforce One aan de Schenkeldijk in Dordrecht.

16.00 – 16.45 uur. Meisjes/Jongens 5-8 jaar
17.00 – 17.45 uur. Meisjes/Jongens 9-12 jaar
18.00 – 18.45 uur. Meisjes/Jongens 13+

Er is ruimte voor maximaal 25 kinderen per groep en aanmelden is verplicht!

Kinderen krijgen op een creatieve manier de gelegenheid om hun favoriete turnvriendjes en vriendinnetjes weer te zien en lekker in de buitenlucht te bewegen. Per les zijn er twee Sparta juffen aanwezig die voor de kinderen een leuke les gaan verzorgen passend binnen de richtlijnen van het RIVM. We zijn blij dat we gebruik mogen maken van de klim- en klautermogelijkheden van Gymforce One zodat we naast de grondoefeningen ook lekker kunnen uitrazen op de toestellen.

Een les duurt 45 minuten zodat we binnen de 15 minuten de groep die klaar is rustig kunnen laten vertrekken en de nieuwe groep kunnen meenemen het terrein op.

Hoe werkt het?
Meld je kind aan via het e-mailadres inschrijvingensparta@outlook.com voorzien van naam, leeftijd, telefoonnummer ouder/verzorger, leiding en de datum en tijd waarvoor je het kind wilt aanmelden.

Via een reactie op de mail ontvang je een bevestiging met de informatie voor de desbetreffende les.
Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen is het kind welkom om op de vermelde tijd te komen sporten. Let op! De inschrijving moet wekelijks uiterlijk woensdag voor de desbetreffende les. Het is dus niet mogelijk om direct voor meerdere lessen in te schrijven. Gezien de beperkte ruimte in de groepen gaan we er na aanmelding vanuit dat het kind ook echt komt. Wanneer er iets tussenkomt graag afmelden om kinderen op de wachtlijst alsnog deel te laten nemen.

De kinderen mogen worden afgezet op het parkeerterrein van tennisclub CC (Schenkeldijk 13). Hier worden ze opgepikt door de leiding of een bestuurslid van Sparta, herkenbaar aan het rode Spartajasje.

Kosten
Voor kwartaal 2 & 3 wordt er zoals eerder gecommuniceerd alleen bondscontributie in rekening gebracht. Omdat we niet voor al onze leden de lessen kunnen hervatten is er besloten dit voor alle recreatiegroepen zo te houden. Voor de instuiflessen vragen we een bijdrage van €4,- per kind per les. Dit dient het kind contant en in een afgesloten zakje of envelop bij aanvang van de les in te leveren.

Kleding
We sporten buiten! Het is aan te raden om een lange legging/sportbroek te dragen met daaronder stevige sportschoenen en lange sokken.

Voor vragen kan je contact opnemen met José (06-46614024) of Elise (06-30498886).

Back To Top
X